10 fotbollsstjärnor som ger utställningar

I lägret för laget från Kina är Augusto en av de viktigaste artisterna, som har spelat 26 matcher i finalsäsongen och gjorde 10 mål och 13 biträdde. Detta gjorde att Peking Guoan bokstavligen till sist kunde kämpa för en plats i AFC Champions League-zonen (analog med European Champions League), men för turneringen till mål var denna kamp borttappad.

Intressant nog, att tala i Kina långt ifrån att vara det starkaste laget i ligan, lyckades Renato Augusto hålla sig i full bild av coachingpersonalen i det brasilianska landslaget. I sin ledning tillbringade han hela kvalificeringsrundan för världscupen i 2018 (16 matcher, 3 mål) och gick också till den sista delen av turneringen i Ryssland, ihåg av fansen för deltagande i 3 slag och 1 målboll.

HULK – 32 år gammal, framåt / angripande mittfältare “Shanghai SIPG”
Den nuvarande kostnaden för versionen av Transfermarkt – 21 miljoner euro

Den brasilianska framåt Zhivanildu Vieira de Souza, bättre känd av det förkortade smeknamnet Hulk, i Europa visade sig bra för Porto och St Petersburgs Zenith. I lägret i båda dessa lag skenade Hulken och gjorde ett otroligt antal bollar i motståndarnas mål. Uppenbarligen lockade detta köpmän från Öst, som sommaren 2016 köpte Hulk från Zenit för 56 miljoner euro, och det ryktes att spelaren själv betalades en lön på 20 miljoner euro per år.

10 fotbollsstjärnor som ger utställningar i det kinesiska mästerskapet

Den mest framgångsrika ur personlig synvinkel för Hulken var den senaste säsongen, där han gjorde 17 mål. I mästerskapet 2018 på grund av framåt 25 matcher, hjälper 13 mål och 12 till. Samtidigt, denna säsong är Hulk långt från att vara den bästa poängen i sitt lag, vilket är Wu Lei från Kina, som gjorde 27 mål i 28 matcher – den bästa indikatorn på 2018 Super League.

Hulk är dock osannolikt att vara väldigt upprörd eftersom hans poängresultat inte är det bästa i laget, eftersom Shanghai SIPG vann den kinesiska titeln i 2018-mästerskapet före schemat och för första gången i sin historia.