Först skiljer det hela mittbackar i laget

“Liverpool” är bättre än alla trycket i Premier League, men det är möjligt att reglera trycket av: om du skapar en numerisk fördel på mittfältet, något ansluta opornik om det finns drag yttrar dem komma ryggar.

Först skiljer det hela mittbackar i laget, och för det andra, de yttrar får en hel del utrymme för att köra och fullständig. Titta på Marcus Rhesfords första mål: han agerade i kanalen och det fanns inga hinder på vägen. Det visar sig, den aggressiva trycket av “Liverpool” kan vändas mot honom, om det är korrekt melodi och till försvar för Liverpool stora problem … Jag upprepar, men vad göra.

Någonstans jag isolera torra teser, någonstans inte dölja känslor och bar klubben, dess väsen var densamma: starka påtryckningar “Liverpool” och öppen fotboll och satsa på attacken födde sin svaghet i försvar, och med vederbörlig motståndarens strategi Mersisideans förlorar kontrollen, och Jurgen Klopp börjar kämpa med sig själv.

Detta är den svaga punkten i alla öppna kommandon som något anspråk på antingen du överträffar rival klass som “Barcelona”, “Bayern” och “Manchester City”, eller du “Arsenal” och ljus spel, men offensivt samman och ingenting Du vinner inte.

Tydligen tror den tyska tränaren att han kan gå emot fotbollslagarna. Tja, Arsene Wenger gör detsamma, och hans lista av troféer under lång tid fanns det ingenting men andra klassens av FA-cupen och Community Shield plattor. Därför fransmannen innan någon annan faller ur titeln ras, den sista gången han kämpade för guld, då bland utmanarna var bara rå “Tottenham” och den fantastiska “Lester”, så han stadigt flög från 1/8 finalen i Champions League, tog bara Premier League troféer när hans spelare var betydligt överlägsen i klassen till alla rivaler.