Massimo huvud ansvarar för resultatet av “Spartacus”

Meddelandet om Pilipchuk i “Sport-Express” ser mest uteslutande ut. Intelligent och intelligent taktik, som påverkar loppet av matcher och deras resultat, gissade ganska noggrant om vad den här åtgärden leder till, vilken information bakgrund kommer att skapa.

För det första, om det viktigaste steget av säsongen, utan att vänta på sin ände, pickade någon Romana talar inte på den officiella webbplatsen för rött och vitt, med godkännande av klubbens presstjänst (salut Leonid Trachtenberg) och på webbplatsen för tidningen sport reportrar att smart registrera några försök på mordet på “Spartacus”, för att senare ordna en populär bok-spiritistisk session.

För det andra gäller Pylypchuks kontrakt med rött och vitt till den 13 juni, och specialisten i början av maj talade som om han inte var rädd för straff från klubben. Lovvärda önskan att återuppta sitt arbete självständigt, om däri ligger det verkliga skälet för att lämna, men att avsluta Aktuellt i status för assistenten kan vara tyst, utan buller och damm. Isär “Rostov” Karpin, hörde han slutsignalen i matchen med “Dynamo” arbetade – och framför dig, utan förpliktelser och avtalsvillkor mänskliga, öppna alla Sports Edition.

För det tredje, från den romerska vi inte höra ett enkelt “tack” till adressen för Carrera till hands Pilipchuk som vann den första trofén i deras mediokra coaching karriär. Massimo huvud ansvarar för resultatet av “Spartacus” – och i glädje och i sorgliga stunder. I början av den här säsongen, alla diskuterade svag form av röd-vit spelare sparkas fystränare Giorgio D’Urbano, när laget tappade sina poäng i matchen med “Dynamo” (2: 2) och “Ufa” (0: 0) förlorat “Zenith “(5: 1), CSKA (2: 1) och” lok “(3: 4), men av någon anledning ingen åtminstone delvis inte bunden kris Carrera laget problem med misslyckade analys Pilipchuk. 31 juli har slagit hemma “Krasnodar” (2: 0) – och Massimo i den post-matchen presskonferensen tillägnad den romerska segern, tragiskt förlorat sin dotter Maria.

I januari förra året släppte Igor Rabiner en text under rubriken “Pilipchuk – Spartacus”, den otvetydiga hjälten. Författaren beklagade att Carrera inte tillåter sina assistenter att ge intervjuer.

I maj i år sade assistent Massimo tillräckligt för att vi skulle förstå att förbudet mot seditösa samtal med journalister är en mycket användbar idé. Annars reflekterar de osynliga hjältarna svagt och riskerar att få ett “anti” prefix.