Tre år av att leka med Zlatan Ibrahimovic

Tre år av att leka med Zlatan Ibrahimovic kompletterade den idealiska bilden av den uruguayanska. Han överlevde tre säsonger i skuggan av svensken: då var på åskådarplats och gjorde en sällsynt men viktiga bollar (t.ex. “Chelsea” i Champions League). Och efter att ha lämnat svensken vann hjärtan paris: Först tog han en nyckelroll och slog Bombardiers register, inte minskat i flit; För det andra började han inte bygga sig en ikon, men fortsatte att vara en enkel öppen person som försöker verka som alla andra och är generad av popularitet. och för det tredje har personen Ed blir en orsak för mycket nostalgi – han var med i klubben nästan hela vägen från påsen till en allvarlig deltagare i Champions League, men det första steget med Carlo Ancelotti.

Dessutom höstkonflikten med Neimar och det rasande hatet av fans till brasilianen skapade äntligen bilden av legenden. Stjärnorna försonade för länge sedan, men efter deras kamp över en straff, delade fansen Cavani och Neimar i gott och ont. Nu stöder de fanatiskt Uruguayans och visslar till brasilianen. Detta är logiskt – en tyst kämpar för klubben och partners, och det andra är att argumentera med coachen, gnälla om ligan och infuriates partners låg. Nyligen försvarare Presnya Kimpembe var arg att pressen endast berör Neimar, inte hela klubben. Dessutom den Uruguayanska – den mest öppna för fans.

PSG fans är galen på Edinson Cavani. Han är älskad mer av NeimarPhoto: PSG, Goal

Faktum är att Cavani i PSG gick på samma sätt som Raul i Real Madrid: han upprätthöll allvarlig konkurrens och blev sin egen för fans omgivna av superstjärnor.

I ögonen på människor som älskar nostalgi – denna bild av legenden om noll, vilket är bland de glansiga partner helt enkelt gör resultatet, utan texter är fortfarande enkel – ingen bryr sig om klubben eftersom det är särskilt värdefullt i den arabiska projektet. På grund av detta är PSG-fans galen på Cavani.