Vaculík konfronterade Sparta: Bernský förra året var bättre än årets Thun

Matchningar med Thun är nyckeln till Spart. Bestäm om laget kommer att vara i nedgången i den europeiska konkurrens, som är för Sparta efter eliminering ur Champions League kvalificering det är viktigt.

“Jag tror att Sparta har en bättre och bättre laget. Trots Thun bör gå vidare “, säger Vaclík

Basel är en schweizisk hegemon under senare år, i det 5: e omgången besegrade Thun 3:.. 1 utan att förlora en enda punkt resulterar tabellen

Thun omvänt början av säsongen i form av missade, nämligen kvalificering av Europa League elimineras Hapoel Beer Sheva, och sedan efter två remízách Vaduz, en rival i den schweiziska ligan, men i den inhemska konkurrensen har fem omgångar endast en seger.

“Skicka dem Berat Sadiks bästa skott i Ryssland och tränare Fischer, vem är här.Dessa är stora förändringar, och måste återspegla detta “säger Vaclík.

” Det tycks mig att du fortfarande att vänja sig. Oavsett om de inte har en Sadie och en ny tränare. Han försöker spela tillsammans, på marken, men det skrubbar dem lite “, säger Vaclík.

Men se upp för snabb övergång till attacken. “Om det inte är på marken, hjälper de med en lång hink. Innan grinden flyger en hel del klubbar, skickas dit och hälften av planen. ”

Efter att ha lämnat Sadik flyger center i huvudsak på Simone Rapp, också en gänglig offensiva spelare. “Mot oss spelade han från vänster.Det är ganska snabbt, det var ett straff ”

Från ett straff Frontino jämfört med 1: 1. Seger Basel beslutade att bryta. “Förutom Rappa är viktigt för dem och mittfältaren Hediger, spela en hel del genom den”

Sparta schweiziska rival träffades förra året i gruppspelet i European League första Young Boys Bern besegrade 3: 1, utomhus men förlorade 0. 2 och in i knockout etapper kom förra våren

“Bern från förra säsongen var definitivt starkare än årets Thun”, säger Vaclík

Bern och Thun är regionala rivaler.. Det är specifikt för båda lagen att hemmamatcher spelar på artificiellt gräs. “Det är inte trevligt i värmen”, sa Vaclik.

Sparta provade det förra året i Bern i december, nu väntar hennes impopulära yta 27.augusti. Öppningsduellen spelas torsdagen den 20 augusti i Prag. “Jag tror att Young Boys inte dömde Spartas första match i den första matchen. De trodde att de skulle förlora en rubbning i resten, men det var räknat. De var redo för vedergällningen mycket bättre, “berättade Vaclik.

Hur man förbereder Thun för Spart?