Vem är Maitland-Niles?

En av de mest begåvade spelarna i England blev Ainslie Maitland-Niles som den största anti-hjälten i veckan i den brittiska pressen. Mors fotbollsspelare Julie gav en resonant intervju, där hon sa att hon blev hemlös och bor i en behållare. Spelaren vägrar inte bara att hjälpa henne, men förbjuder även att kontakta sin äldre bror. Fotbollsspelaren slutade betala för lägenheten och flyttade till herrgården, och modern bad aldrig att komma i kontakt med någon från sin familj.

Vem är Maitland-Niles?

Ainslie är den stigande stjärnan i Arsenal. På sommaren var han en del av ungdomslaget i England, som firade den historiska segern vid VM för spelare som inte är äldre än tjugo år. Ainslie var inte där en systembildande spelare på många sätt på grund av sin själviskhet. Mittfältaren jämförs ofta på sättet med spelet med Paul Pogba. Han har en fantastisk teknik, men han övervinner bollen och gör ibland grova misstag utan att tänka på sina partner.

I “Arsenal” har denna säsong redan blivit ett genombrott för Ainslie. Arsen Wenger hittade oväntat en plats för den unga spelaren på vänster sida av försvaret. Ainsley sprang nio matcher till klubben i Premier League och lämnade i allmänhet ett trevligt intryck.

Vad skildrade fotbollsspelarens mor

Den brittiska allmänheten rusade för att fördöma spelaren för att behandla sin egen mamma, men i själva verket var historien inte så enkel. 38-årige Julie förstörde nästan en fotbollsspelares karriär. Mor blev en agent för en stigande stjärna och åtagit sig att kontrollera alla ekonomiska frågor. Dessutom rådde hon inte med Ainslie och hotade att ta honom från Arsenal. Situationen nåddes i mars-april 2015. Först en kvinna som inbjudits till förhandlingarna slog två representanter för “Arsenal”. Senare visade det sig att Julie hade ett tungt slag mot Dick Lowe – ansvarig för överföringar av “Arsenal” då. Julie bröt så upp att bara polisen trodde henne. Mödrar var förbjudna att dyka upp i klubbens läge, men det hindrade henne inte.