Casumo

Koefficienter

Oddsnivån i Casumo BC är genomsnittlig och över genomsnittet. Tänk på exemplet med citat i Premier League-matcherna.

koefficienter

I kampen “Newcastle” – “Manchester United” ges 1,60 odds för “Mankunians” seger. Denna indikator är ganska acceptabel för en sådan matchning.

Betsity margin har denna nivå:

Fotboll. För de fem europeiska ligorna är 2,5% – 5,5%. För andra mästerskap – 5% – 10%. Marginalnivåerna har ett brett spektrum.
Basket. Lika odds i NBA har en offert på 1,95 – 1,95. Också i NBA handikappet och totalt, utfallet med övertid – 3%, utfallet – 7% – 7,5%. Europamästerskap och europeiska cups: totalt, handikapp, övertid utfall – 3,5% – 5,5%, ordinarie tidsutfall – upp till 10%.
Hockey För NLH – 2,5% – 3%, för populära ligor och Casumo internationella turneringar – 5% – 5,5%. Övriga ligor – 7,4 – 8%.
Tennis. En enkel marginalnivå på 5% – 5,5% tillhandahålls för denna disciplin.

Linje av händelser

Linje av händelser

Casumo erbjuder en standarduppsättning av evenemang i rad. Linjen täcker alla behov av ett genomsnitt bättre. Populära sporter och mästerskap såväl som sällsynta evenemang är tillgängliga för prognoser. Bookmakaren erbjuder att satsa även på KVN-spel.

Kvaliteten på linjen är utmärkt, som i Fonbet. Tävlande kontor kopierar ofta den rad som Betsity erbjuder.

Det föreslås att satsa på statistik, spelsituationer. Den negativa sidan av en så djup studie är de små gränserna för ytterligare marknader.

Sportlinje:

  • Fotboll. Förutom standardresultat har kontoret också möjlighet att göra förutsägelser om målförfattarskap, borttagning, elva meter. För populära matcher finns spel på statistik tillgängliga: gula kort, hörn osv.
  • Basket. I väggmålningen finns det marknader för individuella indikatorer och statistik över basketspelare. En bred rad erbjuds för varje kvartal av matchen. Det finns ett alternativ att köpa poäng för den föreslagna indikatorn för handikapp eller total.
  • Tennis. Betters har tillgång till en mycket detaljerad lista, särskilt för ATP, WTA-turneringar.