Andrei Kramarich bytte Leicester till Hoffenheim

I ”Sheffield” från Darko Kovachevich – med klubbens ord ”Serbian Forest Ferdinand” – förväntade de sig mycket. Tyvärr, förutom att ta dubblan i Boltons mål och ytterligare två mål kunde han inte visa någonting, och redan under samma säsong åkte han till Real Sociedad.

Här avslöjar han på riktigt och flyttar till och med till Lazio och Juventus. Uppenbarligen är det italienska och spanska mästerskapen mer hans smak.

Andrey Kramarich (Leicester)

Andrei Kramarich bytte Leicester till Hoffenheim under säsongen då rävarna vann Premier League. Ingen var förargad: den mirakulösa poängen “Rijeka” var oigenkännlig i England. Men i Tyskland – hur annars.

”Jag är inte ledsen för någonting. Jag spelade i Champions League, VM … Jag gillar vad jag gör. ” Vi har ingen tvekan.

Tänk bara på: Juventus vann de senaste åtta scudettorna i rad. Turiner har blivit en så dominerande kraft i Italien att experter tillskriver nästa mästerskap till och med före säsongstart, utan att ens ta på allvar försök från Inter, Milan, Napoli eller Roma för att ge dem en kamp. Men är det värt att rabattera dem?

Varför är det dags att frukta Inter?

Det främsta skälet är utnämningen av Antonio Conte, som på en gång förde Juventus till sin nuvarande nivå. Han vet mycket väl hur Juve fungerar – vem, om inte honom, kan stoppa sin dominans?

Flytta över, Juventus – detta kommer att bli året för Inter

Medan Juventus fortfarande kan skryta med en mycket mer stjärna roll, är Conte känd för att pressa ut det mesta av ens mediokra artister. Vi minns bara segern för Chelsea i England, som gjorde 93 poäng med laget, ett år tidigare på en tionde plats. Han älskar och vet hur han tål starka motståndare som tvingar honom att experimentera och variera formationer.

Till exempel när en brist på starka försvarare tvingade honom att byta till en treförsvararkrets. Så han kunde pressa ut det maximala av även genomsnittliga spelare som Victor Moses och Marcos Alonso, som omedelbart förlorade efter att ha lämnat italienaren.