Det var mycket strikt. Trots utvisningen av Baris överförde Brno-folket inte

På måndag eftermiddag diskuterade tränaren för Brno-fotbollsspelare Pavel Sustr de viktigaste momenten i lördagens match i den 15: e omgången i den andra ligan i Trinec. Zbrojovka undergick 1: 2 efter att ha spelat 30 minuter utan att utesluta Damian Bariš. I slutet hade vi slut på kraften. Men jag vågar säga att båda målen gjorde ingenting för oss. Han lyckades efter standardsituationen och efter vår långsammare reaktion, ”sade Šustr.

Röda kort är ett obehagligt problem för hans hela. I den 10: e omgången eliminerades Ladislav Krejčí hemma med Varnsdorf och han samlade två kort på 15 minuter.Bariš gjorde det fyra minuter snabbare i Třinec.

”Jag tror att det var väldigt strikt. Kanske var det första gula kortet inte ens en foul, och det andra var inte sådan att det borde förvisas, försvarar Bariš. ”Felaktigheter tillhör fotboll, tyvärr är det ibland domaren. När det kommer är det inget att leta efter ursäkter, ”inser han.

Coach Sustr stod upp för honom. Till skillnad från Krejci och hans onödigt skarpa handlingar med övermotivation såg han inte ett sådant problem med Bariš att han skulle behöva straffa honom senare som en del av klubbens regler.

”Jag fick ett pass, hon gick lite längre från mig. Jag vände mig om, jag såg inte spelarna alls.Han stötte på mig och jag slog honom, ”förklarade Bariš. “Nästa gång jag måste ägna mer uppmärksamhet med det gula kortet, är det rätt,” sade han. Fyra lag i den andra ligan har ännu inte fått det röda kortet. Zbrojovka har två för sex matcher. Vid en tidpunkt då han måste andas in den vinnande serien för att åtminstone stanna i ett större rus, kommer försvagningen också att slå henne ner. ”Det är sant att även i praktiken är jag den typen av tränare som lämnar spelet fritt att komma så nära matchen som möjligt. Men jag uppmuntrar inte spelare att vara starkare. Det följer av spelet. Vi går hårdare in i oss.Våra fel uppstår av det faktum att vi vill spela kombination fotboll, vi har en förlust av bollen, och spelarna tror förmodligen att det finns ett stort problem, de avbryter spelet så snart som möjligt. Tyvärr, i vissa fall är korten värda det, “tycker Brno-tränaren.

Bariš föll som Bozi, i motsats till Krejci, vars fel var onödiga, besträder enbart för den slarv som han gick ut i en kamp i Třinec i den 30: e minuten. ”Han borde inte ha gått in i en sådan glid.Han såg inte spelaren, men han skulle vara smartare, säger Sustr.

Även om båda utvisningarna hade en helt annan orsak, en sak de ville göra var en av dem.

Precis som skräp i kombination eller rastlöshet i slutändan, kan “obekväma” fel på mittfältaren vara en reaktion på den ogynnsamma utvecklingen av den andra ligan för Brno. än vara Opava-tjuren Jaroslav Svozil i söndagsliga-derbyet med Banik Ostrava, när han fick det, även om han inte rörde det teaterfallande Milan Baros.

”Jag slog inte honom, men domaren såg det.Han har två eller tre sekunder att göra det, men jag kan vara arg på ett tag, men vi är mänskliga och vi gör misstag, sa Exoznojemský Svozil. Uppenbarligen.

“Vi spelar varje spel som vi måste vinna. Vi räknade på det, men…det kanske är i pojkarna. Ingen vill göra mål, och ibland är det ett spel att vara ett kort, säger Šustr till sina avdelningar.