Engelsk fotboll vill begränsa antalet utlänningar i Premier League efter Brexit

The Times kommer att lägga fram ett förslag till Premier League-klubbarna denna vecka, enligt The Times. Mer än 12 utländska spelare har för närvarande tretton av tjugo första ligaklubbar i huvudlagen.

Hittills har FA endast tillåtit spelare utanför Europeiska unionen eller Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES) att uppfylla de stränga kriterierna för de nationella matcherna som spelas. ‘ . Petr Cech är målvakt i Arsenal, Ales Mateju är från Brighton för en gäst i Brescia, Matej Vydra spelar för Burnley och Tomas Kalas är 1xbet gäst från Chelsea i Bristol.Det är Chelsea som har tjugo spelare utanför de brittiska öarna i det första laget och dussintals efter värd. Tydligen skulle hon behöva släppa några utländska spelare.

”När Chelsea spelade med Everton, märkte jag att de hade en enda spelare från England på spelplanen. Hela samlingen var från utlandet, ”sa Kalas vid ett möte med journalister. ”Jag vet inte om det kan göra min ställning sämre eller bättre, men han kan definitivt bestämma vad som kommer att hända med mig. Det spelar ingen roll för mig, men viktigast av allt, låt det bestämmas så snart som möjligt så att jag vet var och när jag spelar, ”tilllade landslaget.

skäl. ”Dessa debatter har funnits länge. Jag undrar vad de kommer att göra.Om jag bara tar det ekonomiskt, kommer staten att förlora en hel del pengar, för vi betalar ganska anständiga skatter där. Jag är nyfiken på att se hur detta kommer att bli, ”tilllade Kalas. “Jag tror inte att det kommer att sänka spelarens gränser, eftersom ligan skulle förlora många fantastiska fotbollsspelare,” sade han. måste uppfylla samma kriterier som utlänningar från andra länder för att få ett arbetstillstånd.

Storbritannien kommer att lämna Europeiska unionen den 29 mars nästa år – Read more.