Fem unga försvarare som kommer att visa sig i den nya säsongen

Till exempel, vad är 18-åriga William Saliba från Saint Etienne värt! Stämmer det från Saint-Etienne? Ja, innan vi blinkade, tog och förvärvade Arsenal, förvånansvärt aktiv på denna överföringsmarknad, en hög franskman, som omedelbart återvände till den bekanta klubben på lån. Nåväl, “Tottenham Hotspur” var på jobb – de fick inte den här försvararen. Det är dags att återvända till tankar om Sessenon.

Enligt reportrar var överföringsbeloppet 27 miljoner pund – ett rekord för de gröna, som tidigare fick mest för Kurt Zuma (15 miljoner euro från Chelsea).

Bonus: vem som borde vara uppmärksam på.

• Eric Garcia, en 18-årig quarterback, tre gånger i League Cup som en del av Manchester City. Den här säsongen kan man hoppas på nya uppträdanden av ”medborgarnas” talang, som tränaren Josep Guardiola helt klart litar på.

• Benoit Badiashil – den 18-åriga centrala försvararen står för Monaco, där han redan har deltagit i 20 matcher. Manchester United är intresserad av det, men den här gången är det osannolikt att Monegasques kommer att skynda sig att sälja en annan framtida stjärna.

• Lloyd Kelly, en 20-årig Bournumate-försvarare, har just lämnat Bristol City, överföringsbeloppet är 13 miljoner pund. Eddie Howe föredrar just sådana försvarare, så vi kommer att se Kelly mer än en gång. Hans ankomst kommer att göra det möjligt för Aka att pröva på den vänstra flanken.

New de Ligts. Fem unga försvarare som kommer att visa sig i den nya säsongen

• Rhys James – en annan talang från Chelsea tillbringade förra säsongen på Wigan, där han blev årets spelare, årets spelare enligt fotbollsspelare, och även författaren till säsongens mål! Han är väldigt imponerande, men hans humör är bortskämd av ofta skador.

• Yasser Larusi, en 18-årig vänsterback, inspirerar stort hopp vid Liverpools huvudkontor. Han är begåvad, men hittills är det svårt att säga om han kommer att hitta en plats i vuxenlaget.

• Juan Miranda – 19-årig försvarare kan mycket väl bli den nya Jordi Alba i Barcelona. Hittills demonstrerar han anmärkningsvärd talang, och katalanerna är alltid bara glada att ge en chans till de unga.