Hyčeks ovanliga smicker: Tränaren Hejkal vill att vi ska åka

”Vi grävde ur leran vi var i. Men vi kan inte förvänta oss att mirakel ska hända direkt, förstår mittfältaren Jakub Hora. ”Men under de nya tränarna vi trampar kan du se det i övningen och i matcherna. Jag tror att vi kommer upp och går upp på bordet.

Även Alois Hyčka, en universell, uppfattar att utplaceringen är enorm nu: ”Tränare Hejkal vill att vi ska åka. Efter 15 varv är Teplice den tionde med 16 poäng, men det finns ett hungerpaket bakom dem, som också begär en plats i mittblocket. Lag 7 till 10 kommer att ha en chans att tävla om europacuprarna i överbyggnaden.

”Helgens resultat spelade i korten, vi kunde flytta tabellen upp.Tyvärr lyckades det inte, ”Hyčka beklagade det hemlösa dragningen mot Olomouc. “Då säger vi att vi måste göra det på Juliska,” utropar Hora inför Dukla; Teplice spelar med sin kopp, sedan ligan.

Den erinrade Daniel Šmejkal med glasproducenterna fick 9 poäng i 9 matcher, Hejkal avslutade sex matcher med en sju-poäng vinst. ”Det undrar varför vi inte kör de första halveringstiderna under min tid. Vi hanterade dem med Jablonec, Pilsen, Ostrava, Bohemian och nu med Olomouc, ”är både Hejkal och hans assistent Pavel Drsk irriterade. ingångar till vrediga matcher.

“Vi står upp, men det här är bara andra hälften av oss. Vi måste spela 90 minuter för att vinna.Något annat saknas. Båda tränarna upprättade dock en tydlig ordning, vi tror det, träningen ser bra ut, spelar bättre. Förändringen har gynnat oss, berömmer den kränkande föraren. När han omgrupperade line-up mot Olomouc, ersatte två spelare med en paus och ändrade line-up från 4–4–1–1 till 4–5–1, blev plötsligt glassmakarna farliga. “Tränaren ser var vi har en svag punkt och försöker ändra den,” skildrar Hycka.

Hora erkänner också Hejkals strategiska drag. ”Som förberedelse berättar hon: När detta händer, gör detta. När jag skriker, spela så här. Han reagerar på hur vi har det eller inte, berättar hon. ”Hela matchen rådar oss, coachar oss, vilket är bra.Vi har förberett flera taktiska varianter för matchen, som kan ändras beroende på matchens utveckling. Vi vet alla vad vi ska spela just nu, jag uppskattar det verkligen! ”