Under de senaste två säsongerna har Peary

Under de senaste två säsongerna har Peary levande spelat för Heerenveen. Han älskar inte bara att avvisa fiendens angripare, utan också att ta bollen på sig själv och arrangera lopp på fiendens territorier. Det bör noteras och radiostyrda pass som anländer direkt vid lagkamraternas fötter. Han kännetecknas av utmärkt syn, och förra säsongen präglades han av tre assists, liksom flera mål.

Nej, vi förklarar inte omedelbart att här är han, den nya messias som omedelbart tar med sig mästermästare guld till den olyckliga “Ajax”, men det kommer definitivt att vara intressant att titta på honom. Teamet kommer att konfrontera honom med Perr Scheurs, Daily Blind och Edson Alvarez.

4. Ryan Sessenion (19 år, försvarare / mittfältare / kantlinje)

New de Ligts. Fem unga försvarare som kommer att visa sig i den nya säsongen

“Fulham” vill snabbt glömma mardrömmen från föregående säsong, där till och med en galax av dyra nykomlingar inte alls kunde hjälpa. Men det var ett ljust ögonblick – Ryan Sessenion.

Den 19-åriga försvararen drog upp alla ledande lags uppmärksamhet och blev den viktigaste länken i sammansättningen av “sommarinvånarna”. Med tanke på att Fulham återvänder till mästerskapet är det svårt att tro att ungdomen som uttryckt sin önskan att stanna i sin favoritklubb många gånger inte kommer att gå någonstans. Till exempel vill Tottenham verkligen köpa det.

Ryan Sessenion spelade på en hög nivå inte så mycket som vi skulle vilja, men han har redan något att skryta av. Till exempel den andra indikatorn i antalet assistenter (6) bland alla unga från europeiska ligor. Endast Jadon Sancho med 14 assists är bättre. “Spurs” bör inte överge försök att underteckna en engelskman med franskt efternamn, men de överväger redan att sälja Danny Rose och har lyckats bli av med Kieran Trippier.

Vi pratade om de engelska, holländska och italienska ligorna, och nu var det dags att titta in i Frankrike, som alltid är full av begåvade ungdomar.