Unibet mobil bónusz

Paul Pogba elmondta, hogy a Manchester United-ben játszott nyitó pillanatokban ismét érzései megmondják neki, hogyan tud alkalmazkodni a Premier League-hez. A középpályás várhatóan először jelenik meg, miután aláírta a világhírű 92,5 millió font Unibet Magyar átutalási díjat Southampton ellen péntek este az Old Traffordban. 2012. január 31-én debütált a Stoke City-nél 2-0-nál.

Pogba, aki nyáron elhagyta Juventust, elismeri, hogy most más futballista, és a Premier League is fejlődött. A franciák azt kérdezték, hogyan alkalmazkodhat hozzá, azt mondta: „Az első játékomban, az első érzéseimben fogok látni. Tudom, hogy több helyed van, mint Olaszországban, így csak megpróbálom megtalálni a helyet, ahol futni akarok – a labda nélkül is.És a labdával fizikailag, így Unibet meg kell rúgni a játékosokat. Golden Cél: David Beckham a Manchester United ellen Wimbledon ellen (1996) Tovább

“A játékvezető csak azt mondja:„ Játssz. ”Emlékszem néhány dolgot. Látjuk az első érzéseket. Készen állok arra, hogy bárhol játszhassak a középpályán, és én csak követem az Unibet mobil bónusz edzőt, ahol azt mondja, hogy játsszon.

Pogba élvezte a Zlatan Ibrahimovic mellett. A francia azt mondta: „Zlatan mindenki nagy testvére, nyugodt, viccelődik, és a pályán győztes, így valóban segít a csapatnak, Wazza-val [Wayne Rooney].Azt hiszem, ő a legrégebbi a csapatban, és Zlatan is a legrégebbi a Unibet csapatban, így a két nagy segítséget nyújt a csapatnak.

Pogba a Juventus felé indult Sir Alex Ferguson vonakodása miatt. Mino Raiola, a játékos ügynökének igényei. De Pogba azt mondta: „Talán nem sokan érthetik meg [vissza]. Azt mondják: „Elment, és ezt tették vele, bla, bla, bla.” De nagyon boldog vagyok. Még akkor is, amikor Unibet elmentem United-ből, soha nem gyűlöltem a Manchester United-et, sosem gyűlöltem a várost. Nagyon örülök, hogy újra visszajövök és viselni fogom az ingét.

„Csak focizom, boldog vagyok, hogy focizom. Nem gondolok erre az Unibet átutalási díjra, mert már megtörtént. Ez mögöttem van. ”

A Pogba azt is mondta, hogy elkezdett kezdeni, bár José Mourinho jelezte, Unibet hogy nem játszhatja le a játékot.